Контактен за подкрепа населението при преодоляване на последиците от пандемията

...
Контактен за подкрепа населението при преодоляване на последиците от пандемията
Коментари Харесай

Откриха контактен център за подкрепа на населението в пандемията

Контактен за поддръжка популацията при превъзмогване на последствията от пандемията от COVID-19 бе открит в Секретариата на Областния съвет на Българския червен кръст от Генералния шеф на БЧК проф. доктор Красимир Гигов. Той дружно със зам.-кмета по обществените действия на община Пловдив Георги Титюков, зам.-областния шеф Евелина Апостолова и шефа на БЧК-Пловдив Таня Георгиева прерязаха лентата на новия център.
На безвъзмезден телефонен номер 0800 11466 жителите ще могат да беседват конфиденциално с консултанти на организацията и с психолог. В центъра има обособени четири работни места за психолозите.
 БЧК предлага психическа поддръжка посредством своя онлайн чат БЧК предлага психическа поддръжка посредством своя онлайн чат
С цел да понижи напрежението и тревогата, породили се у доста хора вследствие на пандемията от COVID-19, Българският Червен кръст предлага...
„ Приветстваме основаването на подобен център. Община Пловдив и Българският Червен кръст развиват мощно парньорство от доста години и ние поддържаме самодейностите на БЧК. Мисля, че той ще помогне на хората да се оправят със напрежението от пандемията и откриването му е потребно и навременно “, разяснява зам.-кметът Георги Титюков. Той напомни, че през м. март предходната година БЧК и общината взаимно разкриха първата гореща линия в страната за оказване на психическа поддръжка на жителите в епидемиологичната конюнктура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР