Консултациите за намаляване на субсидиите на партиите не се случиха

...
Консултациите за намаляване на субсидиите на партиите не се случиха
Коментари Харесай

Консултациите за парите на партиите отново не тръгнаха

Консултациите за понижаване на дотациите на партиите не се случиха и през днешния ден. Причината - още веднъж основни депутати от ГЕРБ имат служебни задължения отвън страната.

Движение за права и свободи още веднъж останаха на позицията си, че няма смисъл от нови диалози, защото законодателната процедура към този момент е завършила.
Пеевски за дотациите: Разговорите с ГЕРБ завършиха, в случай че не си държат на думата – техен проблем Движение за права и свободи са върнали надвзетото
На второ четене, смяната в закона - един лев за един глас, към този момент е призната в бюджетната комисия, макар че отчетът не стигна до пленарната зала.

Днес от партията оповестиха, че и те са превели надвзетата дотация.

„ Разговорите с ръководещата партия завършиха, в случай че те не си държат на думата си е техен проблем, един лв., оставаме да забележим какво ще създадат, Движение за права и свободи постоянно вършат това, което споделят, да забележим в този момент ГЕРБ”, съобщи депутатът от Движение за права и свободи – Делян Пеевски.

Поели сме уговорката до края на юли да има решение, мисля, че ще си спазим уговорката. С други думи, както можем да изчакаме госпожа Дариткова да се върне, по този начин може и господин Борисов да пристигна утре”, изясни Валери Симеонов – народен представител от Обединени патриоти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР