Консулският отдел към Посолството на САЩ в София възобновява визовите

...
Консулският отдел към Посолството на САЩ в София възобновява визовите
Коментари Харесай

САЩ подновяват издаването на неимигрантски визи |

Консулският отдел към Посолството на Съединени американски щати в София възобновява визовите услуги за всички категории неимигрантски визи в стеснен размер.

От 8 декември предлагаме стеснен брой места за изявленията за посетителски визи (B1, B1/B2, B2), оповестяват оттова.

Предлагат се толкоз места за изявленията, колкото разрешават локалните условия, ресурсите и съображенията за сигурност. Призоваваме претендентите да вземат поради рестриктивните мерки и да приготвят молбите си допустимо най-рано, поучават от консулския отдел. За повече информация по отношение на възобновяването на визовите изявленията, апелирам посетете уеб страницата на Посолството.

През последната година Посолството на Съединени американски щати дава необятна гама визови услуги. Продължава обработката на годенически визи К1 и имигрантски визи. Моля, обърнете внимание, че Посолството ще преглежда с преимущество визите за директни родственици на американски жители, в това число интернационалните осиновявания, годеници на американски жители и някои молби за специфични имигрантски визи. Посолството обработва всички категории имигрантски визи, само че може да се чака доста закъснение при насрочване на интервютата.

Продължава обработката на молби за възобновяване на предишни B1/B2, C1/D и F визи, които дават отговор на условията за кандидатстване без явяване на изявление. За информация по отношение на тази процедура, апелирам, посетете: https://ustraveldocs.com/bg_bg/bg-niv-visarenew.asp.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР