Константин вчера отпразнува имен ден. Той е безспорно един от

...
Константин вчера отпразнува имен ден. Той е безспорно един от
Коментари Харесай

Константин с трудно признание: На пълна нула съм

Константин през вчерашния ден отпразнува имен ден. Той е несъмнено един от любимците на публиката, но  към този момент два месеца не е бил измежду феновете си. Той споделя по какъв начин е прекарал времето на карантината поради международната пандемия от ковид. 

Фолк артистът, който е и притежател на нощен клуб, намира позитивното и в тази обстановка, макар рестрикциите, изключително осезателни в неговия отрасъл, когато и заведенията и музикалните изяви секнаха.

Виж още:

„ Истината е, че 22 години съм си мечтал да почивам. След 4 000 концерта, аз най-сетне разбирам какво в действителност е това човек да си почива, да си гушка децата, да играем футбол, да скачат на батута, да релаксирам. Направих си интервенция, възвръщам се, към този момент почнах и да спортувам. Имам преподавател и по пиано, който идва у дома два пъти седмично. Ходя на английски… Имах потребност от тази порция въздух “ – признава той пред „ На кафе “ в навечерието на имения си ден.

И до момента в който в персонален проект Константин се усеща спокоен и щастлив, то в професионален – нещата въобще не са розови. Поне на този стадий не се планува отваряне на нощните заведения.

Виж още:

„ Дискотеките – безусловно на нула. Имаме личен състав, който е извънредно скъп, експерти, експерти хора, които няма по какъв начин да ги загубим, а и те имат деца, имат кредити… И аз си изсмуквам от пръстите сега, само че аз им заплащам заплати. Те са ми много хора. Отделно нямам и концерти… Имам и други неща, от които нищо не получавам. На цялостна нула, отникъде нищо не съм взел към този момент два-три месеца “ – не крие предприемачът. Коцето приканва да съблюдаваме всички ограничения, до момента в който не отпаднат напълно.

Вярва, че скоро ще се върнем към по-нормалното.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР