Константин Трендафилов, известен като Папи Ханс, издава нова книга -

...
Константин Трендафилов, известен като Папи Ханс, издава нова книга -
Коментари Харесай

Папи Ханс с нова зелена кауза


Константин Трендафилов, прочут като Папи Ханс, издава нова книга - " Приказките на бъдещето ".

В нея споделя какъв ще бъде животът след 10 години, в случай че продължаваме да живеем по същия метод. За да изобрази образно концепцията си, на корицата на изданието би трябвало да има мечка, само че в действителност тя липса и там има единствено нейни контури.

" Този план цели да покаже по какъв начин биха изглеждали приказките, с които ние сме израснали, в случай че тези животни не същестуват към този момент. Защото доста хора не си дават сметка, че взимаме живота за даденост. Някои типове мечки, костенурки са изчезващи, а ние не си даваме сметка за това ", разяснява той в " Тази събота "

Героите в приказките на Папи Ханс в действителност липсват. В " Лошата дума " ловецът по този начин и не среща мечката и не съумява да си обмени с нея нито добра, нито неприятна дума.

Следващият план на Константин Трендафилов е книга с лирика.

" Културата ни не е в културата. И желая това да се промени. Аз не осъждам хората за това по какъв начин се държат, когато желаят да благодарят за рождения си ден. Аз желая да видя резултати " - по този начин създателят разяснява видеото на министъра на културата, обиколило обществените мрежи.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР