Константин Папазов коментира част от подробностите, свързани с Левски, на

...
Константин Папазов коментира част от подробностите, свързани с Левски, на
Коментари Харесай

Тити: Казах на Стрезов, че ще го тупна и така стана напрежението помежду ни

Константин Папазов разяснява част от детайлностите, свързани с Левски, на конференция с Павел Колев и Наско Сираков. Тримата приказваха над час и половина пред медиите.

Към главния си коментар, Папазов добави следното, пробвайки се изясни напрежението сред него и част от почитателите на клуба:

" Реакцията ми по отношение на Стрезов направи проблем. На заседание с концерн " Синя България " той сподели, че те са събрали 1,7 млн. лв. за клуба, което ме накара да полудея. Вдигнах ръка и му споделих, че ще го тупна. От този миг стана напрежението.

Осъзнавам неправилната си реакция и за нея се оправдавам, само че не и за позицията си. Тя остава непроменена.

Иначе желая да кажа нещо доста значимо - левчето на всеки възрастен почитател, дарил го на Левски, е също толкоз скъпо, колкото хилядата лв. на някой предприемач. За мен е такава обстановката. Още помня по какъв начин за юбилея пристигна едно детенце и ни подаде два лв.. Каза че повече няма. Това ме разчувства повече, в сравнение с можете да си визиите. Така че всяка поддръжка е еднообразно скъпа.

Аз през февруари си извадих сърцето и го дадох на клуба. От оня миг всеки ден ставам с една и съща мисъл. Имам проблеми в персонален проект, тъй като брачната половинка ми ме помоли да не става и във футбола по този начин, както в баскетбола. Да нямам стотици хиляди левове разход отвън фамилията.

Напрежение има. Но с престижа си господин Сираков направи по този начин, че бюджетът да бъде сведен. И извади нескрито морала на футболистите. Те потвърдиха, че са същински мъже ", сподели Папазов.
 Тити Папазов: Защо не ми задавахте въпроси в предходните два пъти, когато спасявах Левски?
Тити Папазов: Защо не ми задавахте въпроси в предходните два пъти, когато спасявах Левски?

" Атаките към нас са деструктивни "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР