Пияна майка на две деца почина от тежки изгаряния, след

...
Пияна майка на две деца почина от тежки изгаряния, след
Коментари Харесай

Пияна майка на две деца загина при пожар в къща, след като екстеншъните за коса се запалиха и подпалиха леглото`

Пияна майка на две деца умря от тежки изгаряния, откакто се счита, че нейните синтетични коси за удължение се възпламениха и по-късно капе върху облеклата й, разкри следствие.

Трейси Ан Гардинър, майка на две деца, беше открита мъртва в цялостната си с пушек спалня в Тантоби, покрай Стенли, графство Дърам, предишния октомври. Смели минувачи се пробваха да я спасят, само че не съумяха да я доближат заради гъсти черни облаци от нездравословни изпарения в терасирания парцел на Unity Terrace. дълга борба с алкохолизма и проучванията демонстрираха, че по това време е била в тежко алкохолно замайване. Пожарникарите считат, че косата й се е запалила, до момента в който е запалила цигара в кухнята, която по-късно е капнала върху облеклата й, до момента в който е отивала в леглото.

Алармата е била подадена към 9:15 сутринта в неделя, 15 октомври Стюарт Тиниън, който живее в региона и разхождаше кучето си по това време, сподели: „ Погледнах нагоре и видях черен пушек да излиза от прозореца на горния етаж. Удрях с юмруци по входн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР