Константин Каменаров вече има екип, с който да управлява и

...
Константин Каменаров вече има екип, с който да управлява и
Коментари Харесай

СЕМ одобри управителния съвет на БНТ

Константин Каменаров към този момент има екип, с който да ръководи и да взема решения за развиването на Българска национална телевизия

© Надежда Чипева Още по тематиката
Маневри на 10-ия етаж

Новият общоприет шеф на Българска национална телевизия номинира членове на управителния съвет на медиата
21 сеп 2017
Защо Каменаров поема Българска национална телевизия

Каква е визията му за развиването на малкия екран
25 авг 2017 Съветът за електронни медии (СЕМ) утвърди през днешния ден управителния съвет на Българска национална телевизия. С цялостно единогласие - пет гласа " за " - медийните надзорници поддържаха предлагането на новия общоприет шеф Константин Каменаров в екипа му да влязат: журналистът Валери Запрянов (издател на сп. " Тема ", което спря да излиза през 2016 г.), спортната журналистка Василена Матакиева, юристът Зина Трифонова и сценаристът и редактор Антон Андонов.

Предложените членове на УС на Българска национална телевизия дават отговор на условията на член 59 от Закона за радиото и малкия екран. Според него членове на управителните препоръки на БНР и Българска национална телевизия могат да бъдат лица с българско поданство, които имат местопребиваване на територията на страната, висше обучение и професионален опит в региона на радио- и телевизионната активност, на културата, публицистиката, аудио-визията, електронните известия, правото или стопанската система.

Управителният съвет на Българска национална телевизия се състои от петима членове и се ръководи от генералния шеф на публичната телевизия Константин Каменаров, който е негов член по право. Неговите членове утвърждават всички действия в Българска национална телевизия: програмното наличие, рекламните контракти, медийни партньорства, произвеждане на филми, техническо обновяване.

На първото съвещание на новия управителен орган на Българска национална телевизия ще бъдат избрани ресорите на членовете на управителния съвет.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР