Консорциум е поискал да управлява 13-те линии от градския транспорт,

...
Консорциум е поискал да управлява 13-те линии от градския транспорт,
Коментари Харесай

100 нови автобуса правят градския ни транспорт един от най-модерните

Консорциум е изискал да ръководи 13-те линии от градския превоз, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  "В момента се отварят документите по процедурата. Мога да кажа, че имаме един участник ", заяви кметът Иван Тотев. Той разясни, че това са линиите, които не бяха присъединили в системата за ръководство на градския превоз и информация за тях пловдивчани не виждаха на таблата по спирките, защото договорите им бяха изтекли. Заради няколко обжалвания пък процедурите се забавиха, в този момент има действителен късмет сагата да завърши. 
"Възложили условия за сме рейсове с високи индикатори, с цел да подсигуряват качеството на услугата ", похвали се кметът. Така да вземем за пример в поръчката е заложено условие за нови рейсове от клас Евро 6, за първи път по тези контракти се вкарва и условие превозвачът самичък да оборудва колите си за връзка със системата на градския превоз. 
"Очакваме, след подписване на контракта и снабдяване на преносимия състав, тези над 100 нови рейса да бъдат включени по най-бързия метод в системата за ръководство на градския превоз, с цел да проработи тя в цялостния си размер и всички рейсове да бъдат забележими по таблата ", разяснява Тотев. 
По думите му с осъществяване на тази процедура Пловдив ще има един от най-модерните рейсове в България, съобразени с еко условията, нови и удобни, отоплени и климатизирани, съобразени с потребностите на хора с двигателни проблеми.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР