Конкурсът за концесията, която спечели Марешки, е обявен през юни.

...
Конкурсът за концесията, която спечели Марешки, е обявен през юни.
Коментари Харесай

Марияна Николова: Подписите за Конституцията нямат общо с концесията на Марешки

Конкурсът за концесията, която завоюва Марешки, е разгласен през юни. Един участник се е явил и надлежно е спечелил концесията. В правото има нормативно открити периоди. В случая периодите са спазени и съвпадението със събирането на подписи за промени в Конституцията е изцяло инцидентно. Това сподели в предаването "Беновска пита " по Канал 3 вицепремиерът и министърът на туризма.

В рамките на 30 години главният закон е изчерпал своето деяние. Приветствам смяната на броя на националните представителите и смяната обвързвана с конституционната тъжба, съобщи тя.

По отношение на туризма Николова подсети, че единствено 23 000 съветски туристи са посетили страната ни тази година, което е 10 пъти по-малко от предходната година. Тя акцентира, че 550 000 българи са посетили нашето Черноморие, което действително е избавило сезона.

Министърът на туризма посочи спазването на ограниченията от страна на бизнеса, което доста значимо за сектора в изискванията на коронавирусна рецесия.

Спадът на Брутният вътрешен продукт през второто тримесечие е 8.2 %. По отношение съответно на туризма няма данни, само че упованията на Николова не са положителни.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР