Конкретни предложения в момента няма на кой да дадем. В

...
Конкретни предложения в момента няма на кой да дадем. В
Коментари Харесай

ТОТАЛЕН СРИВ: Ресторантьорите на червено от кабинетите на Радев - масови фалити заради отлив на клиенти, от Сдружението на заведенията: Ние не сме гласували за тези хора

Конкретни оферти сега няма на кой да дадем. В продължение на две години имахме големи страдания в договарянията с другите държавни управления. Най-трудно е със служебните кабинети. Това сподели в ефира на Нова телевизия Емил Коларов – ръководител на Сдружението на в България.

По думите на Коларов, безусловно всички ограничения, които те са съумели да извоюват през годините, са били отстранени от двата служебни кабинета на Румен Радев.

“60/40 мярката, откакто служебното държавно управление, тя беше по този начин направена, че да не можем да аплайваме за нея “, уточни образец той.
свързани новини4896на 09.11.202118766на 08.11.2021
“За тези хора ние не сме дали своят вот. Те трябваше за няколко месеца да разбият нашия бизнес “, установи Емил Коларов.

" Бяха спрени безусловно всички помощи ", още веднъж уточни Емил Коларов вредите, които са нанесли на бизнеса от кабинетите на жителя на " Дондуков " 2.

" Всеки ден банкрутират сътрудници, затварят се обекти. Има и магазини, не са единствено заведенията. Приходите са занижени. На доста места няма и личен състав, хората не желаят да работят в тази сфера, тъй като няма сигурност ", разказа той тежката обстановка за бизнеса под ръководството на Румен Радев.

" Къде са икономическите ограничения, които той пропагандираше? Какво стана с обещанието зелените документи да станат наложителни за държавната администрация ", попита той здравния министър Стойчо Кацаров.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР