Конгресът беше успешен и показа, че всичко, което се изговори

...
Конгресът беше успешен и показа, че всичко, което се изговори
Коментари Харесай

Атанас Зафиров: Уплашихме ГЕРБ

Конгресът беше сполучлив и сподели, че всичко, което се изговори и изписа през седмицата не е състоятелно. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия членът на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров.

Конгресът сподели, че Българска социалистическа партия е една жива партия, която е способна да сътвори различни политики, добави той.

Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила някак от самосебе си получи избор на доверие по един впечатляващ метод. По-важното обаче беше, честана ясно, че Българска социалистическа партия може да предложи една действителна промяна на модела, по който се управлява страната, акцентира Зафиров.

Управляващите подминават с лека ръка предложенията ни за председателството, само че ние показахме, че нашите решения са работещи. Факт е, че към момента не сме в Шенген и Еврозоната, на България продължава да се гледа като на страна второкласен. Затова ние казахме: повече взаимност, повече правдивост, решение на районните несъответствия и всичко това обяснено на един наличен език, с цел да бъде разбрано от хората, уточни социалистът.

Той сподели, че се надява различните оферти на Българска социалистическа партия за Бюджет 2018 да срещнат схващане в пленарната зала.

Българска социалистическа партия може да отиде на избори по всяко едно време, само че по-важното е, че на този конгрес симпатизантите ни получиха религия и вяра, че нещата могат да се случат, вяра за промяна на модела. Българска социалистическа партия сподели, че е единствената опозиционна партия, която предлага опция на порочните практики, на които сме очевидци, сподели още Атанас Зафиров.

Реакцията на ГЕРБ демонстрира, че сме на прав път. Тази реакция демонстрира, че сме ги уплашили, добави Зафиров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР