Конфискувани от Агенция Митници“ неакцизни стоки на стойност 39 4750,77

...
Конфискувани от Агенция Митници“ неакцизни стоки на стойност 39 4750,77
Коментари Харесай

Конфискувани от Агенция „Митници“ стоки ще бъдат предоставени на бежанци от Украйна

Конфискувани от Агенция „ Митници “ неакцизни артикули на стойност 39 4750,77 лева ще бъдат предоставени в помощ на хора, бягащи от войната в Украйна и потърсили краткотрайна протекция у нас. Помощта се дава на Министерството на труда и обществената политика след основана организация с Министерството на финансите и Агенция „ Митници “.

Стоките са отнети в интерес на страната от Агенция „ Митници “ и съставляват бебешки, детски, дамски и мъжки облекла, обувки, спално долни дрехи, хавлиени произведения и други продукти от първа нужда. В резултат на съдействието сред институциите те ще бъдат разпределени и предоставени на лицата, потърсили краткотрайна протекция у нас.

Вицепремиерът по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев дава единодушие за безвъзмездното прекачване на правото на благосъстоятелност върху движимите движимости – частна държавна благосъстоятелност, на МТСП, според член 63, алинея 2 и алинея 3 от Закона за държавната благосъстоятелност и член 68, алинея 2 и алинея 3 от Правилника за използването му, който се ползва за артикули с обща балансова стойност надвишаваща 10 000 лева. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР