Конференция на Инфодизайн привлече интереса на корпоративни потребители към новите

...
Конференция на Инфодизайн привлече интереса на корпоративни потребители към новите
Коментари Харесай

TeamViewer представи AR платформата Frontline ексклузивно у нас


Конференция на Инфодизайн притегли интереса на корпоративни консуматори към новите технологии за автоматизиране на работните процеси, бекъп на данни и предпазване на сила
(снимка: Инфодизайн България)

Иновативно решение с добавена действителност (AR) показа извънредно у нас компанията TeamViewer, която беше посетител на софтуерно събитие, проведено предходната седмица в София от дистрибутора Инфодизайн България за корпоративни консуматори. Конференцията, водена от Надежда Еремиева, шеф на Инфодизайн, се концентрира върху напредналите технологии на TeamViewer за автоматизация на работните процеси, решенията за бекъп на Nakivo и системите за предпазване на сила на Zendure – нов сътрудник в портфолиото на дистрибутора.

Frontline на TeamViewer е корпоративна платформа за работливост с изцяло интегрирани AR решения, стана ясно от презентацията на Павел Войчеховски, районен търговски управител на компанията за района на Централна и Източна Европа. Платформата употребява най-новата компютърна технология – добавената действителност, с цел да рационализира ръчните работни процеси в предприятия от всяка промишленост.

„ В свят, който от ден на ден се разделя сред тези, които са цифровизирали, и тези, които не са, придвижва вашата работна мощ в бъдещето ”, обявиха от немската компания, описвайки новия си артикул. Платформата включва решенията xPick, xMake, xInspect и xAssist.

xPick , в композиция с интелигентни очила, освобождава ръцете на служащите, с цел да могат да „ избират по зрение ” (pick-by-vision). Системата поддържа ръчно събиране на поръчки, надзор на инвентара и доста други логистични процеси. Работата със свободни ръце значи, че служащите ще извършват дилемите си по-бързо и с по-малко неточности, а интуитивният графичен интерфейс обезпечава бързо внедряване и разбиране на технологията. Допълнителни съставни елементи, в това число надзор на тежестта, сканиране на баркод, локализация и гласова команда, уголемяват обсега от вероятни приложения на xPick.

xMake е друго новаторско AR решение от вида „ направи по визия ” (make-by-vision), което води до по-бързи интервенции по сглобяване посредством подмяна на хартиените управления с указания в зрителното поле на потребителя. Вградено в системата обезпечаване на качеството благодарение на усъвършенствани камери и датчици подсигурява най-хубавите резултати за всяка стъпка от сглобяването. Интерфейсът може елементарно и бързо да се конфигурира, съгласно езика и характерните условия на процеса.

Въоръжени с AR очила, индустриалните консуматори на Frontline технологията виждат управлението за премахване на неизправности в зрителното си поле
(снимка: TeamViewer)

xInspect е инструмент за „ инспекция посредством визуализация ”, който разрешава по-бързо довеждане докрай на отнемащите време задания по ревизия, обслужване и поддръжка. С това решение отпада потребността от боравене със комплицирани управления за поддръжка – диагностика, документи и управления за премахване на неизправности се появяват в зрителното поле на потребителя, освобождавайки ръцете му. Предупрежденията за заплаха се демонстрират на видно място, което подсигурява по-безопасни работни практики.

xAssist се употребява за виртуално премахване на проблеми от всяко място. Решението рационализира процеса на поддръжка – отдалеченият специалист вижда това, което вижда техникът на място, и може да дава указания в действително време. Престоят е редуциран до най-малко, а знанията се предават в границите на организацията, с цел да се усили продуктивността. Множество консуматори могат да бъдат добавени към диалога, което разрешава на външни специалисти да дават помощ.

По време на презентацията Павел Войчеховски показва работата на системата с RealWare очила за добавена действителност, като подчертава върху решенията xPick и xAssist. От страна на TeamViewer в събитието участваха още Максим Жестеров, началник на екипа на каналите за продажби в ЕМЕА района, който показа бизнеса на компанията, и Марта Роуз, акаунт управител на каналите – тя разкри опциите на корпоративната платформа за отдалечена съгласуваност TeamViewer Tensor.

Nakivo, един от най-бързо разрастващите се снабдители на програмен продукт за отбрана на данните, показа в София новата версия на своя артикул за бекъп и репликация
(снимка: Инфодизайн България)

Втората част на конференцията беше отдадена на последната версия на Nakivo Backup and Replication . За новия артикул приказва Макс Заприкутенко – шеф продажби в американската компания, която е един от най-бързо разрастващите се снабдители на програмен продукт за отбрана на данните в промишлеността с над 4000 сътрудници в 140 страни, притежател на премията „ Best of VMworld 2018 ”. Нейни клиенти са корпорации като Coca-Cola, Honda, China Airlines, DHL и други

Накрая, показа новото попълнение в своето портфолио – системите за предпазване на сила на стартъпа, който е учреден през 2017 година и към този момент оперира с офиси в софтуерните центрове на Силициевата котловина, Съединени американски щати, Китай, Япония и Германия.

SuperBase V на Zendure е първата „ plug-and-play ” система за предпазване на сила, предопределена както за дома, по този начин и за дребния и междинен бизнес. Това е персонализирана енергийна екосистема с насочен към потребителя дизайн и революционна технология, която слага нов стандарт в съхранението на сила. Технологията SolarFlow трансформира слънчевата светлина в безвреден, благонадежден и устойчив източник на сила за всекидневието на потребителите.

Решението включва още акумулатори, образован домакински панел, смарт щепсел, EV зарядно устройство и приложение за дистанционно управление на силата. Zendure създава също системите за предпазване на сила SuperBase M и SuperBase Pro.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР