Конър Макгрегър очаква да нокаутира Флойд Мейуедър още в първия

...
Конър Макгрегър очаква да нокаутира Флойд Мейуедър още в първия
Коментари Харесай

Макгрегър: С по-леките ръкавици ще нокаутирам Мейуедър в първите два рунда

Конър Макгрегър чака да нокаутира Флойд Мейуедър още в първия или втория рунд на дуела им. Преди време той съобщи, че ще " завърши " противника в първите четири рунда. Сега обаче се закани да го направи доста по-бързо поради решението двамата да се боксират с по-леки ръкавици.

Ирландската звезда на смесените бойни спортове и непобеденият на професионалния кръг американец ще се изправят един против различен в историческият дуел в Лас Вегас в ранните часове на 27 август.

В сряда противоречивата комисия на щата Невада почете настояването на двамата и утвърди потреблението на ръкавици по осем унции, вместо по 10. Това ще е плюс за Макгрегър, който се бие в UFC с ръкавици без пръсти, тежащи четири унции.

" Това е доста добре за мен. Щастлив съм от този факт. Мисля, че с тези ръкавици Мейуедър няма късмет да стигне до трети рунд ", сподели 29-годишният Макгрегър, представен от " Ройтерс ".

 Макгрегър: С по-леките ръкавици ще нокаутирам Мейуедър в първите два рунда
© Reuters

Мейуедър обаче има голям опит с ръкавици по осем унции, защото е постигнал съвсем половината от 49-те си победи тъкмо с такива. Той е безспорен любимец в мача, защото Макгрегър няма никакъв опит като боксьор - нито като дилетант, нито като експерт.

" И за двете страни има плюсове и минуси. Мисля, че ръкавиците облагодетелстват и двама ни по избран метод ", сподели още Макгрегър. Той добави, че се приготвя извънредно добре и ще бъде подготвен за всевъзможен сюжет.

" Готов съм и за 12-рундова борба, и да го приспя в първите 10 секунди. Ще потвърдя на всички, че не приказвам празни приказки. Не виждам по какъв начин (Мейуедър) ще издържи на ударите, които ще поеме в първите два рунда ", съобщи ирландецът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР