Kona е бестселърът на корейския автомобилен производител Hyundai. Сега кросовърът

...
Kona е бестселърът на корейския автомобилен производител Hyundai. Сега кросовърът
Коментари Харесай

Hyundai Kona е модернизиран

Kona е бестселърът на корейския авто производител Hyundai. Сега кросовърът SUV идва на пазара в изцяло актуализирана версия. Освен това компактният модел ще бъде оборудван малко по-щедро. Нововъведенията включват два 12,3-инчови панорамни екрана, цифровия ключ за транспортно средство (Digital Key 2 Touch) и Connected Car Navigation Cockpit (ccNC) с нова софтуерна платформа, включваща ново оформление за кокпита и навигацията.

Новата Kona може също да обработва актуализации по въздуха (OTA). По този метод освен ще получава актуализации на софтуера и навигацията, само че може също по този начин да актуализира контролния блок, без клиентът да върви до сервиза.

Новата Kona е нараснала дължината си със 145 милиметра до 4,35 метра. Благодарение на междуосието, което е увеличено с 60 милиметра до 2,66 метра, автомобилът в този момент предлага едно от най-хубавите вътрешни пространства в своя клас - 77 милиметра повече място за краката и единадесет милиметра повече място за главата откъм гърба от преди.

Клиентите към този момент имат избор сред два бензинови разновидността и цялостен хибрид (HEV). Бензиновите мотори се оферират с предно и задвижване на четирите колела, както и с механична шестстепенна скоростна кутия и версия със сдвоен съединител и седем предавки (7DCT). Хибридният вид е с шест предавки (6DCT).

Налични са четири линии съоръжение - Select, Trend, Prime и N Line. Дори Select е много богато оборудван при начална цена от 26 900 евро - 16-инчови алуминиеви джанти, навигационна система с 12,25-инчов сензорен екран, DAB + радио с шест високоговорителя, интеграция на смарт телефон посредством " Apple CarPlay " и " Android Auto ".

Ценовият диапазон доближава до 44 250 евро - за моделите Prime и N Line има озвучителна система " Bose ", стъклен люк (700 евро) и покритие на покрива в черно (600 евро) като общи екстри. Разликата е в опаковките. При Kona Prime седалките могат да бъдат усъвършенствани с пакет за 1500 евро с кожена тапицерия, функционалност за разпределяне на седалките на лидера и предния пасажер, вентилация за предните седалки, отопление за задните седалки и функционалност за памет за контролиране на седалката на лидера. Клиентите на N Line получават това и пакет за помощ дружно в пакета Ultimate за 2200 евро - с две разлики: кожената тапицерия е комбинирана с алкантара и има цифров авто ключ, който водачите на Prime към този момент имат като стандарт.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР