Комшии разкриха нещо ужасно за обвинения в убийство мъж в

...
Комшии разкриха нещо ужасно за обвинения в убийство мъж в
Коментари Харесай

Съседи на убиеца в „Люлин“: Той е нападал и преди, вадеше нож на деца

Комшии разкриха нещо извънредно за обвинявания в ликвидиране мъж в София.

Задържаният за убийството на млад мъж в столичния кв. “Люлин ” и различен път е нападал хора. Това излиза наяве от видеоклипове, публикувани в интернет. Те са снимани през март тази година. За това свидетелстват и негови съседи пред БТВ.

На един от записите се вижда по какъв начин 24-годишният Денис Мустафа Камел Ал Газзи блъска възрастен мъж и го поваля на земята, крещейки: “Ще те убия! ”.

Съдът остави в ареста обвинения за убийството в " Люлин ", той изясни за какво го е направил

На различен запис той плаши с думите: “Защо ме караш да извадя мачете от джоба си и да те наръгам, а!? Ще те убия! ” После протяга ръка с пестник към индивида, който го записва с телефона си. 

Денис Гаази се съобщи във вторник в полицията, откакто в неделя закла 36-годишен мъж в столичния кв. “Люлин ”. Жертвата Илиян Илиев (32 г.) чествал раждането на дете на собствен другар. Компанията направила и заря. Това подразнило съседа им Денис, който отишъл при празнуващите и почнал да ръга с нож Илиян. Веднага по-късно избягал.

Според съседи издирваният правел проблеми и преди. Редовно размахвал нож пред хора, даже и против деца в “Люлин ”.

В обществените мрежи жена на квартала се оплака, че дни преди убийството той блъснал с колата си жена, минавайки на червен светофар, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР