Компроментираният разследващ полицай от Враца Силвия Василева е подала молба

...
Компроментираният разследващ полицай от Враца Силвия Василева е подала молба
Коментари Харесай

Първо в BulNews! Компроментираният разследващ полицай от Враца подаде мобла за напускане на МВР

Компроментираният проверяващ служител на реда от Враца Силвия Василева е подала молба за овакантяване, научи извънредно организация BulNews. По неофициална информация проверяващият служител на реда Силвия Василева не е в положителни връзки с татко си и брат си и не поддържа контакт с тях. Въпреки това моралът на дознателя не й разрешил да остане на работа и тя е подала молба за овакантяване на системата на Министерство на вътрешните работи до шефа на врачанската полиция Янко Янколов.
Припомняме, че на 11 юни в дома на дознателя в село Голямо Пещене, при профилирана полицейска интервенция, униформените разкриха две наркооранжерии.

От полицията във Враца излязоха с детайлности за наркооранжериите в Голямо Пещене /снимки/

В тях бяха открити 246 растения от рода на конопа с друга величина. В хода на акцията, в двора на парцела органите на реда разкрили вход към оранжерия с повърхност от към 25кв.м., в която е била построена профилирана система за развъждане на наркотичното растение. Помещението е оборудвано с климатична техника, система за капково напояване, уреди за премерване на влагата, препарати за поддържане на растенията. При последвало претършуване в прилежащ парцел, употребен и населяван от 62-годишния татко на Силвия Василева, полицейските чиновници разкрили и втора оранжерия. От двете пространства бяха конфискувани общо 17 кг зелена суха листна маса. В здания, намиращи се в същия парцел бяха открити чувал, пликове и буркани с канабис с общо тегло от към 5 кг.
В хода на следствието бе открито, че неразрешените растения са отглеждани от бащата на контрольор Василева Георги и нейният брат Васко. Двамата бяха арестувани в полицейския арест и казусът бе докладван на районната прокуратура във Враца.
На 11 юни районният съд остави обвинените за непрекъснато в ареста, а в понеделник врачанският областен съд удостовери решението и постанови най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “, без право на обжалване.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР