Компанията за застраховане на устройства разби най-скъпите флагмани за тази

...
Компанията за застраховане на устройства разби най-скъпите флагмани за тази
Коментари Харесай

Ето как професионален дроптест доказа, че iPhone 15 Pro Max и Galaxy S23 Ultra са ужасно чупливи

Компанията за обезпечаване на устройства разруши най-скъпите флагмани за тази година: iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold5 и Гугъл Pixel Fold. Сгъваемите телефони се оказаха по-здрави, само че не доста.

Тестът е извършен от специалистите на Allstate Protection Plans. Изпитанията стартират с потапяне във вода. Благодарение на сериозната отбрана против навлизане на влага, всички тествани артикули продължиха да работят обикновено, след което смарт телефоните бяха подложени на по-строго тестване с бетон.

В резултат на рухване от съвсем два метра височина върху тротоара, iPhone 15 Pro Max и Samsung Galaxy S23 Ultra се счупиха за първи път — върху екраните се появи „ паяжина “, само че те продължиха да работят. Същото се случи и с рухването върху задната част. За разлика от Samsung, смарт телефонът на Apple също загуби и обективите на камерата си.

Сгъваемите Samsung Galaxy Z Fold 5 и Гугъл Pixel Fold се показаха релативно по-добре. При отворено положение рамката се деформира, само че си коства да запомним, че технологията на гъвкавия екран не съдържа стъкло, което значи, че е доста по-здрава. Предните екрани се трансфораха в трохи толкоз бързо, колкото и първите тествани екземпляри.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР