Компанията за парфюмерия и козметика РЕФАН България пусна на пазара

...
Компанията за парфюмерия и козметика РЕФАН България пусна на пазара
Коментари Харесай

Предайте тялото си в прегръдката на кокос и нежна ванилия!

Компанията за парфюмерия и козметика РЕФАН България пусна на пазара нова серия носеща името

Продуктите, които тя съдържа, ще  Ви обхванат с несравним мирис на кокосов орех и нежна ванилия. Те са особено създадени за ежедневна грижа през всички сезони. Включената в състава композиция от дейни съставки прави кожата мека, еластична и хидратирана.



Масло от ший: богато на витамини и мастни киселини. Голямото количество витамин  Е в него спомага за предотвратяване от въздействието на околната среда и действието на свободните радикали. Предотвратява разрушаването на колагена и появяването на бръчки, изглажда фините линии и дейно противодейства на процесите на стареене. Витамин F е от изключително значение за поддържането на здрави и красиви кожа и нокти. Маслото от ший има мощно омекотяващо деяние върху груба, суха и лющеща се кожа.
Какаово масло: природен стимулант, който форсира клетъчната обмяна, усъвършенства овлажняването, придава  искра и гладкост и поддържа еластичността на кожата. Източник е на естествени антиоксиданти.Бадемово масло: успокоява и омекотява кожата, като я прави по-гладка и красива. Хидратира и възвръща кожата, има антиоксидантни свойства.Глицерин - има свойството да притегля и задържа влагата от околната среда, защитава и възстановява естествена бариерна функционалност на кожата. Така на процедура повишава еластичността на кожата.Витамин В3 намалява загубата на вода и има анти-ейдж резултат, изглажда кожата, подтиква еластичността.
Хидратиращият душ гел, обогатен с провитамин В5 и глицерин, нежно почиства, освежава и тонизира кожата на тялото.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР