Компанията за недвижими имоти Prime Kapital, която развива дейност и

...
Компанията за недвижими имоти Prime Kapital, която развива дейност и
Коментари Харесай

Prime Kapital, която строи сгради у нас, с мащабен проект за над €300 милиона в Румъния

Компанията за недвижими парцели Prime Kapital, която развива активност и у нас, разгласи, че възнамерява инвестиция в размер на €330 милиона в план със смесено предопределение в северозападния румънски град Клуж-Напока, оповестява SeeNews.

Проектът за градско регенериране има за цел да трансформира индустриална платформа от 17,1 ха в комплекс със смесено предопределение, който включва търговски център с почти 75 000 кв. м отдаваема повърхност, жилищен комплекс с 1400 жилището и офис повърхност от над 49 000 кв. м.
 Prime Kapital влага €5 милиона в Galleria Стара Загора
Prime Kapital влага €5 милиона в Galleria Стара Загора

Billa отваря магазин в мола

Prime Kapital има и Galleria Бургас дружно с MAS Real Estate. През 2018 година компанията започва обстойно обновяване на Galleria Стара Загора. Молът бе добит от компанията през 2017 година. Инвестицията в него беше в размер на €5 милиона.

Търговският план в Румъния ще сътвори 9 000 непрекъснати работни места

Освен това ще подкрепи с 3 000 работни места бранша на строителството, като в същото време прави недодялан принос от €60 милиона в локалния бюджет по време на строителния интервал и 10 години по-късно.

През 2016 година Prime Kapital, която прави бизнес в Централна и Източна Европа, влезе в взаимно партньорство с MAS PLC - вложител в недвижими парцели, регистриран на остров Ман с портфолио от парцели, фокусирано още веднъж в региона на ЦИЕ.

През септември Prime Kapital и MAS PLC оповестиха, че възнамеряват да влагат близо €2 милиарда в търговски, офисни и жилищни здания в Румъния до 2029 година, като за задачата ше си обезпечат над 1,5 милиона квадратни метра земя за развиване.

През март тази година от компанията оповестиха, че са набрали €125 милиона заем на основата на планово финансиране за пет нови търговски обекта за търговия на дребно, открити неотдавна в Румъния, както и за шести, който беше в развой на разработка по това време.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР