Компанията взе още 6 златни отличия в наградите , сред

...
Компанията взе още 6 златни отличия в наградите , сред
Коментари Харесай

Публиката избра Lidl за най-добър работодател за трета поредна година

Компанията взе още 6 златни оценки в премиите, измежду които и  признанието „ HR управител “ за Катерина Шопова
За трета поредна година Lidl е „ Работодател на публиката “ в годишните награди за най-хубав шеф на България –. Това е единствената категория, в която спечелилият се дефинира от публиката.

В оспорвана конкуренция компанията завоюва златни оценки в още 6 категории. Първо място взе в категорията „ Развитие на лидерски умения “ със своята „ Академия по Лидл-ство “, ориентирана към 130 чиновници от междинния и върховен мениджмънт. Финалът на практикантската стратегия бе отличен в категорията „ Вътрешно събитие “, а акцията „ Ние сме Lidl “,  посветена на полезностите, които сплотяват чиновниците – в категорията „ Стратегия за вътрешна връзка “.

-->

За своята тактика за климата и пластмасата, както и за дългогодишната си самодейност „ Дай късмет на Балканката “ компанията зае първо място в категориите „ Зелени практики “ и „ Инициатива за стабилно развиване “.

Отново при Lidl отиде и още едно влиятелно самопризнание – HR Мениджър, което получи Катерина Шопова, шеф „ Човешки запаси “ в Лидл България.

„ Изключително сме щастливи, че за поредна година Lidl e отличен в толкоз значими категории, измежду които и най-ценната от тях – премията на публиката. Отличията в останалите категории отразяват основните ни цели като шеф и компания, а точно – цялостната ни грижа за чиновниците, насърчаването на вдъхновяващото водачество, поддръжката ни за младите фрагменти и несъмнено, отговорността и грижата ни за едно по-добро на следващия ден “, разяснява Катерина Шопова.

Career Show Awards e годишен конкурс, който отличава най-хубавите практики в работодателската марка и привличането, задържането и развиването на чиновниците. Тази година бяха подадени рекордните 457 кандидатури, разпределени в над 70 категории и оценени от влиятелно жури от експерти в разнообразни области.  

Получените оценки са следващото самопризнание за Lidl като шеф. Само преди няколко месеца 5040 работещи от цялата страна подредиха Лидл България в ТОП 3 на най-желаните работодатели в страната в самостоятелното изследване Employer of Choice. Студентите също  оцениха компанията като най-желан шеф в ритейл бранша в тазгодишното издание на изследването Graduate Survey.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР