Компанията Story living by Disney ще работи като част от

...
Компанията Story living by Disney ще работи като част от
Коментари Харесай

Disney планира да построи свои жилищни квартали

Компанията Story living by Disney ще работи като част от подразделението за тематични паркове, разработвайки поредност от жилищни селища, проектирани от креативния личен състав на Disney и предлагащи подобен опит, като в курортите на компанията.За това оповестява The Verge.

" Представете си енергична общественост с топлината и очарованието на дребните градчета и хубостта на курортите ", споделя изпълнителният шеф на Disney Parks, Experiences and Products Хелън Парк в рекламно видео.

Засега е оповестено единствено едно място: населено място с 1900 жилищни единици, наречено Котино, което ще бъде издигнато в град Ранчо Мираж в долината Коачела в Калифорния (мястото, където в миналото е живял самият Уолт Дисни).

Арт концепцията на Котино демонстрира вили и жилищни комплекси, групирани към " огромен оазис " с повърхност от 24 акра, който съгласно Disney ще предлага " чисти тюркоазени води " посредством технологията Crystal Lagoons, употребена в курортите на компанията.

Удобствата ще включват " магазини, заведения за хранене и развлечения ", както и хотел на брега на морето и клубна къща,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР