Компанията Ring започна като стартъп под друго име, но Amazon

...
Компанията Ring започна като стартъп под друго име, но Amazon
Коментари Харесай

Amazon пуска летяща охранителна камера за дома

Компанията Ring стартира като стартъп под друго име, само че Amazon закупи компанията още през 2014 година и я трансформира в една от най-разпознаваемите в областта на домашната сигурност.

Асоциираме Ring с умни джаджи и звънци с камери, които ни оказват помощ да следим дома си, без значение в коя точка на света се намираме.

Благодарение на сериозните запаси на Amazon, Ring съумява да предложи същински нововъведения и водещи за пазара артикули, финален от които е невъобразим досега охраняем дрон за дома.

Устройството се назовава Always Home Cam и съставлява дребен дрон със станция за зареждане, който може независимо да прави пет-минутни обиколки на дома ни и да ни дава стрийм онлайн от протичащото се.
 Снимка 498084

Времето за полет от пет минути е напълно предумишлено, с цел да не може камерата да се употребява отвън задачите, за които е предопределена.

Затова няма и отдалечено, с което да се ръководи. Полетът й се направлява от изкуствен интелект, който сами би трябвало да обучим, като " разходим " камерата из дома ни, преди да я активираме.

Разбира се, Always Home Cam може да взаимодейства с други артикули на Ring и се задейства, в случай че да вземем за пример умният звънец вкъщи засече извършители.

От Amazon и Ring дават обещание, че всички фрагменти, записани и предадени от камерата, ще бъдат изцяло криптирани, тъй че никой различен няма да има взор над протичащото се вкъщи.

Камерата ще излезе на пазара следващата година, а цената й ще е 250 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР