Компанията представи на пазара водното охлаждане T-Force Siren DUO360 ARGB.

...
Компанията представи на пазара водното охлаждане T-Force Siren DUO360 ARGB.
Коментари Харесай

T-Force Siren DUO360 ARGB е водно охлаждане за процесора и флаш диска

Компанията показа на пазара водното изстудяване T-Force Siren DUO360 ARGB . Производителят особено акцентира, че това е първото в света водно изстудяване, което по едно и също време разсейва топлината както от процесора, по този начин и от флаш диска с форм фактор M.2 2280.

Устройството се състои от 360 мм алуминиев нагревател с вградена помпа с оптималната скорост 4000 оборота в минута, два водни блока с медна контактна пластина и гумени маркучи с друга дължина. Радиаторът е изработен от специфичен алуминий и е с дебелина 27 мм. Той се обдухва от три фирмени вентилатора вид TEAMGROUP с диаметър 120 мм, които поддържат PWM и работят със скорост от 600 до 2200 оборота в минута.

Поставена е и адресируема RGB подсветка, която е сложена във вентилаторите и горната част на водните блокове. Списъкът на поддържаните процесори включва всички настоящи към сегашен ден сокети, в това число Intel LGA1700 и AMD AM5. TEAMGROUP добавя, че новото водно изстудяване понижава температурата на флаш дисковете съвсем на половина, когато става дума за PCIe 4.0 и до 30%  при PCIe 5.0 при по едно и също време дълготрайно натоварване на и на флаш диска.

Продажбите на комбинираното водно изстудяване T-Force Siren DUO360 ARGB стартират през месец ноември тази година при цена $399,99 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР