Компанията ползва високопроходими машини за достигане до недостъпните участъци.Екипите на

...
Компанията ползва високопроходими машини за достигане до недостъпните участъци.Екипите на
Коментари Харесай

ЧЕЗ успешно възстановява електрозахранването в засегнатите от лошото време места

Компанията употребява високопроходими машини за постигане до недостъпните сектори.
Екипите на ЧЕЗ Разпределение България интензивно работят за възобновяване на електрозахранването в засегнатите от тежката метеорологична конюнктура в Северозападна България обитаеми места. Служителите на компанията употребяват високопроходими машини за достигането до недостъпните сектори и прекосяването през непочистени и непроходими пътища и сполучливо отстраняват повредите, нанесени от неприятното време.

В момента отчасти наранени обитаеми места към момента има в областите Видин, Враца, София и София област. Най-много вреди бяха нанесени в област Враца, като към този момент половината от клиентите в региона са с възобновено електрозахранване.

Компанията насочва екипи от други райони, като включването им в отстраняването на повредите зависи от времето за прекосяване през контролните пунктове. Осигурени са нужните документи за прекосяването през тях.

Въпреки изключителното състояние, всички спешни екипи на територията, обслужвана от ЧЕЗ Разпределение, са в цялостна и непрестанна подготвеност за реакция. Компанията благодари на своите чиновници за всеотдайната работа.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР