Компанията Polaris Industries, която през 2011 година придоби легендарната амириканска

...
Компанията Polaris Industries, която през 2011 година придоби легендарната амириканска
Коментари Харесай

Легендарна американска марка иска да произвежда моторите си в Полша



Компанията Polaris Industries, която през 2011 година закупи именитата амириканска марка мотоциклети Indian Motorcycle, възнамерява да реалокира част от производството си в Европа и за задачата от сдружението са се спрели върху Полша.

Това не е първият подобен случай на сдружение от Съединени американски щати, което желае да отвори собствен цех на Стария континент след въвеждането на мита от страна на Европейския съюз (ЕС) върху накои внасяни от Щатите артикули, пристигнали в отговор на новите цени на Белия дом.

" Последните ответни мита на Европейски Съюз ни принудиха да насочим силата и ресурсите си към обмисляне по какъв начин да смекчим последствията от тях. Плановете включват опция за пренасяне на част от продукцията ни в Полша ", разяснява представителят на сдружението Джес Роджърс през Business Journal.

По неговите калкулации компанията може да понесе спомагателни 15 милиона $ разноски върху поръчките за 2018 година поради новите мита.

Подобни проекти преди време разгласи и различен огромен производител в промишлеността - Harley Davidson. От компанията също оповестиха, че обмислят да изнесат част от производството си отвън Съединени американски щати, с цел да могат да запазят европейските си клиенти.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР