Компанията , която стои зад популярната MultiSport карта, достига вече

...
Компанията , която стои зад популярната MultiSport карта, достига вече
Коментари Харесай

MultiSport въвежда дигитална карта за над 130 000 български потребители

Компанията, която стои зад известната MultiSport карта, доближава към този момент до над 130 000 консуматори в страната. От първото си появяване през 2015 година до момента картата се трансформира в една от най-търсените обществени придобивки измежду работещите българи, които търсят разнообразна физическа интензивност. До тази година те можеха да употребяват услугите на MultiSport, единствено в случай че разполагат с нужната пластика (и персонална карта), когато посещават даден състезателен обект. От тази седмица обаче това се трансформира в крайник с цифровото време, в което живеем. За облекчение на потребителите компанията пусна цифрова карта, която дава достъп до над 1000 спортни обекти и повече от 500 интензивности единствено посредством един QR код.

Представете си, че в една ранна зимна заран през февруари решите да посетите обичания си плувен комплекс в София, където прекарвате всяка събота. Запалвате колата, пътувате през интензивния трафик на града, намерите (с малко късмет) паркомясто, запътите се към съблекалните и... се окаже, че сте си не запомнили картата MultiSport, тъй като е останала - по стичане на събитията - у дома. Така този път или ще би трябвало да заплатите плуването си, или да си изберете нещо друго за правене като пиенето на кафе да вземем за пример.
 Снимка 605910
Източник:

Можем единствено да предположим какъв брой доста хора са изпадали в тази обстановка, тъй като те няма по какъв начин да бъдат проследени и регистрирани. И тук идва новината, която може би доста хора от дълго време са очаквали - напълно в крайник с времето, употребената от десетки хиляди българи MultiSport карта се цифровизира и потребността от пластика отпада. Поне за тези, които не я желаят.

Какво и по какъв начин се трансформира?

Веднъж, когато даден ползвател на пластика реши да премине към цифрова карта, пластиката му става неактивна и към този момент не може да я употребява. За сметка на това, няма проблем да я загубиш или забравиш, което (както разбрахме по-рано) се случва.

Освен този плюс, това, което прави изключително усещане на всеки консуматор на, е, че дружно с новата цифрова карта ще отпадне и задължението всякога, когато ходите на плуване или различен спорт, да представяте и персоналната си карта. Самите чиновници също са улеснени. Климентина Неделчева, която е шеф на " Спортен център Европа ", споделя, че въвеждането на приложението доста улеснява регистрирането на клиентите.
 MultiSport Lite - новата карта на
" Бенефит Системс България " пуска нова MultiSport карта

Най-значимият снабдител на спортни услуги у нас усилва портфолиото си с нов артикул

" За рецепционистките отчитането и инспекцията на имената на клиента се редуцира и по този начин клиентите минават чекинга на рецепцията по-бързо. Това им доставя очевидно задоволство, както на тях, по този начин и на екипа, за който бързото култивиране и вписване е от основно значение.

Работата с приложението е извънредно опростена и нямам никакви усложнения за екипа на рецепция. Смятам, че предстоящата иновация беше въведена в точния момент и по този начин услугата става по-удобна за всички ", разяснява Неделчева.

Показването на персонална карта въпреки всичко ще бъде належащо, само че единствено при първо посещаване с новата цифрова карта, с цел да може да бъде доказана достоверността на фотографията в приложението. Това се прави еднократно или при нейната промяна.
 Снимка 605921
Източник:

Друго усъвършенстване е търсачката на спортни обекти и съществуването на опцията " локация онлайн ". Така потребителят ще може бързо и елементарно да види всички комфортни спортни обекти, които одобряват карта MultiSport наоколо до неговото местонахождение.

Как да се сдобием с цифровата карта?

Преминаването към цифрова карта е бързо и единствено в няколко стъпки. Като за начало, би трябвало да имате регистрация в онлайн платформата My MultiSport. Ако имате такава, влизайте самоуверено! Ако нямате - регистрацията лишава няколко минути и се прави с номер на карта и базови персонални данни.

След това забравяте за пластиката и се наслаждавате на измененията, като въпреки всичко остава едно значимо изискване - да не си възбраните мобилния телефон. Да си признаем, колкото и да приказваме за потребността от въздух без телефон, множеството градски хора съвсем в никакъв случай не се разделят с него.
 Снимка 605922
Източник:

Навярно поради това задачата на компанията е цифровата карта в бъдеще да стане желания вид за клиентите на MultiSport. Впрочем, цифровата карта може да бъде както карта MultiSport, по този начин и карта MultiSport Lite - може да ги откриете в и. Детските карти MultiSport KIDS остават единствено като пластика. Поне към този момент...
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР