Компанията, която произвежда медикаменти отслабване Wegovy се превърна в най-компания

...
Компанията, която произвежда медикаменти отслабване Wegovy се превърна в най-компания
Коментари Харесай

Компанията, която произвежда медикамент отслабване вече е най-ценната в Европа, надминавайки луксозната LVMH

Компанията, която създава лекарства намаляване Wegovy се трансформира в най-компания в Европа, детронирайки френския конгломерат за първокласни артикули LVMH. Акциите на компанията се покачиха, откакто датският фармацевтичен колос Novo Nordisk пусна набралото известност лекарство в Обединеното кралство.

При затварянето на търговията в понеделник компанията имаше пазарна оценка от 428 милиарда $. За съпоставяне пазарната капитализация на LVMH е 418 милиарда $.

Медикаментът за намаляване към този момент е наличен в системата на публичното опазване на здравето в Обединеното кралство, а също и на частния пазар.

Wegovy е необятно публикуван артикул за артикул за битка със затлъстяване. Известни персони като Илон Мъск са измежду хипотетичните консуматори на препарата, който завладя Холивуд и обществеността, откогато беше утвърдено от регулаторите в Съединени американски щати през 2021 година Но специалистите предизвестяват, че това не е бързо решение, нито сурогат на здравословно хранене и извършения. Според проучвание изследвания, консуматори постоянно качват още веднъж от качване на тегло след прекъсване на приема му.

LVMH е френска компания, известна като производител на първокласни артикули. Под шапката й са комерсиалните марки Louis Vuitton, Givenchy, Guerlain, Chaumet, Moët & Chandon, Hennessy и други Седалището ѝ се намира в Париж
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР