Компанията иска да се фокусира върху развитието си в ИндияЧешкият

...
Компанията иска да се фокусира върху развитието си в ИндияЧешкият
Коментари Харесай

Skoda обмисля изтегляне от най-големия автомобилен пазар в света

Компанията желае да се концентрира върху развиването си в Индия

Чешкият авто производител Skoda Auto, част от огромната група на Volkswagen, обмисля да се отдръпна от Китай и ще вземе дефинитивно решение идната година. Това разкри изпълнителният шеф Клаус Зелмер, представен от седмичното профилирано списание Automobilwoche и.

" Конкуренцията е доста интензивна там, тъй че ние ще обмислим, дружно с нашия китайски взаимен сътрудник, по какъв начин желаеме да продължим “, съобщи Зелмер. „ Ако желаеме да съсредоточим силата си, коства си да проверим всички сюжети и по-късно да решим. “

В КитайSkoda има четири завода, в които създава моделите Superb, Rapid, Karoq, Octavia и други. Главният изпълнителен шеф на компанията добави, че Skoda ще обмисли алтернативата просто да продава коли в Китай, само че да не създава там.

Зелмер добави, че сега Skoda желае да се концентрира върху развиването си в Индия. Там компанията към този момент има два завода.

Иначе Китай все още е най-големият авто пазар в света както във връзка с годишните продажби, по този начин и във връзка с индустриалната продукция.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР