Компанията Газпром нефт - Смазочни материали достави моторни и трансмисионни

...
Компанията Газпром нефт - Смазочни материали достави моторни и трансмисионни
Коментари Харесай

Газпромнефт съобщи, че доставя смазочни масла на втората най-добра авиокомпания в света

Компанията " Газпром петрол - Смазочни материали " достави моторни и трансмисионни масла за техниката на катарската Qatar Aviation Services, оповестиха от съветската компания, конструкция на " Газпром петрол ", написа Прайм.

" Газпром петрол - Смазочни материали " - операторът на бизнеса със смазочни материал на " Газпром петрол " (от своя страна конструкция на " Газпром " ), достави моторни, индустриални и трансмисионни масла за сервизната техника на групата компании на Qatar Airways ", се споделя в изказването.

Националната самолетна компания на Катар Qatar Airways за тази година е оповестена за втората най-хубава самолетна компания в света (след Singapore Airlines), а предходната година беше първа.

Пояснява се, че маслата ще бъдат употребявани в транспортната система на Qatar Aviation Services за пътни транспортни средства, перонни рейсове, асансьори и други

" Газпром петрол " зареди първи товарен аероплан със " зелено " гориво

Използването на SAF може да понижи излъчванията на парникови газове с до 80%

От " Газпром петрол " допълват, че " смазочните материали под марката Gazpromneft дават отговор на най-високите категории за качество по интернационалната подредба на API, което е потвърдено при многочислените проби на продуктите ".

" Газпром петрол - Смазочни материали " е дъщерно сдружение на " Газпром петрол ", профилирано в производството и продажбата на смазочни масла, смазочни материали и механически течности. Фирмата е от водачите на пазара на смазочни материали в Русия.
 Qatar Airways поръча на Boeing самолети за $34 милиарда
Qatar Airways поръча на Boeing самолети за $34 милиарда

Очаква се първата поръчка да е подготвена през 2027-а
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР