Компанията G. Skill, която придоби известност в производството на високоскоростна

...
Компанията G. Skill, която придоби известност в производството на високоскоростна
Коментари Харесай

G. Skill на Computex ще проведе овърклокърския турнир OC World Cup 2018

Компанията G. Skill, която закупи популярност в производството на високоскоростна оперативна памет, разгласи проектите си да организира в границите на идното ревю Computex (5-9 юни) в Тайпе овърклокърския шампионат OC World Cup 2018. Наградният фонд на шампионата тази година е повишен до внушителните 20 хиляди $.



Отборното съревнование стартира на платформата OC-eSports идващия вторник на 13 март и ще продължи до 16 април. В нея ще бъдат включени четири дисциплини: оптималната периодичност на DDR4 памет, SuperPi 32M, Geekbench 3 Multi-Core и 3DMark11 на база на вградено графично ядро. В квалификациите за шампионата могат да вземат участие системи с процесора Intel Core i5-8600K, оперативна памет произвеждане на G. Skill и дънна платка въз основата на чипсета Intel Z370.



Шестимата финалисти в онлайн-квалификацията ще получат опция да вземат участие в постоянната част на OC World Cup 2018, която ще се организира от 5 до 8 юни. Последния ден от шампионата ще бъде напълно отдаден на сражението сред двамата финалисти за огромната премия в размер на 10 хиляди $. Подробни условия за шампионата на G. Skill OC World Cup 2018 може да намерите на съответната страница на платформата OC-eSports.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР