Компанията Джи Пи Груп се оттегля от проект за подмяна

...
Компанията Джи Пи Груп се оттегля от проект за подмяна
Коментари Харесай

Джи Пи Груп се оттегля от проект за подмяна на релси

Компанията „ Джи Пи Груп ” се отдръпва от план за замяна на трамвайните релси по линия номер 5 в София. Това разгласи кметът Йорданка Фандъкова, оповестява NOVA.

Ремонтът на трамвайното трасе е плануван за идната пролет, а с цел да няма закъснение, най-вероятно ще бъде поверен на втората класирана компания в състезанието. Фандъкова разясни, че „ Джи Пи Груп ” ще довършат започнатото по улица " Граф Игнатиев ", само че под двоен непоколебим надзор.

„ Имам информация от през днешния ден, уверението от страна на компанията, че тя се отдръпва от извоювания конкурс за реорганизация на трамвайните релси на трамвай номер 5, което е по бул. „ Цар Борис 3 ” и улица „ Алабин ” и следва да се осъществя идната година, тъй че състезанието още не е дефинитивно приключен, няма подписан контракт и следва да бъде класирана най-вероятно втората компания ”, изясни кметът на София.

Тя акцентира, че общината ще продължи да извършва програмата си. Днес Фандъкова ревизира по какъв начин върви ремонта на градинката сред Софийския университет и Народното събрание.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР