Компактното кросовър купе Nissan Juke получи лек фейслифт. Вече са

...
Компактното кросовър купе Nissan Juke получи лек фейслифт. Вече са
Коментари Харесай

Nissan Juke е леко освежен

Компактното кросовър купе Nissan Juke получи лек фейслифт. Вече са отворени поръчките за актуализирания модел, който ще коства от 24 790 евро. Най-новият Juke освен има разширени функционалности в осъвременения интериор, само че и допълнение в цветовата гама.

Жълтият цвят на екстериора, възхваляван като " емблематичен " от Nissan, се завръща в цветовата палитра. Визуално новото издание остава правилно на себе си - има общо 24 разнообразни цветови комбинации, в това число тонове с железен и перлен резултат, както и 13 двуцветни комбинации.

Хибридната версия, налична дружно с трицилиндровия, турбо бензинов мотор, ще стартира от 29 490 евро и затова ще бъде с 500 евро по-евтина от до момента. Стойностите на разхода на Nissan Juke Hybrid също са паднали - до 4,7 от 4,9 литра на 100 километра. Новата линия съоръжение N-Sport добавя офертата.

В интериора има модифицирани централна подпора и арматурно табло, които усъвършенстват работата и четливостта. Практични елементи като жабката, която е увеличена с двадесет %, нарасналото пространство за предпазване и удълженият централен подлакътник с вграден държач за карта, покачват комфорта.

Двата ефикасни разновидността на задвижване към момента са налични: потвърденият трицилиндров, турбо бензинов мотор, който генерира 84 кВт/114 к.с. от един литър работен размер, и хибридното задвижване със 105 кВт/143 к.с. Докато базовият мотор се комбинира или с шестстепенна скоростна кутия, или със спортна седемстепенна трансмисия с двоен съединител (доплащане 1500 евро), хибридният модел идва с многорежимен автоматик.

Още от базовата версия нататък сигурността се обезпечава от, наред с други неща, самостоятелно спешно прекъсване и помощник за поддържане на лентата, предизвестие за унесеност, засичане на придвижване и образован помощник за скорост, който предизвестява образно и звуково, в случай че ограничаването на скоростта е превишено. Така нареченият Event Data Recorder, който е част от по-строгите общоевропейски насоки за сигурност, записва държанието при шофиране преди случай.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР