Компактният SUV модел T-Roc на Volkswagen получи нова върхова дизелова модификация

...
Компактният SUV модел T-Roc на Volkswagen получи
нова върхова дизелова модификация
Коментари Харесай

190 конски сили с нова дизелова топ-версия на Volkswagen T-ROC

Компактният SUV модел T-Roc на Volkswagen получи нова върхова дизелова трансформация с лансирането на двулитровата му версия с респектиращите 190 конски сили.

Новата двулитрова дизелова модификация на Volkswagen T-ROC дава обещание освен впечатляваща максимална мощ, само че и максимален въртящ миг от 400 Нм. Автомобилът е конфигуриран със система за задвижване на четирите колела 4MOTION и седемстепенна роботизирана DSG предавателна кутия.

Успоредно с въвеждането на пазара на новия дизелов вид на T-ROC, Volkswagen пуск в продажба и два нови дизайн пакета. Първият от тях се назовава Black Style и както подсказва името му е с главен акцент върху черните контрастиращи приложения и елементи. В тематичният цвят са изпълнени външните огледала, 18-цоловите алуминиеви джанти, специфичната винилова апликация, тапицерията на тавана и други.

Вторият нов дизайн пакет също така тематичен- beats, и идва с първокласна аудосистема на едноименна марка с шест колони, осемканален усилвател и субуфер, и редица червени контрастиращи елементи по екстериора и интериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР