Kомоцио и счупен зъб. Това е равносметката за някогашния национален

...
Kомоцио и счупен зъб. Това е равносметката за някогашния национален
Коментари Харесай

Страсти на мач в Септември: Нокаутираха бивш национален врат...

Kомоцио и строшен зъб. Това е равносметката за тогавашния народен вратар на България Йордан Линков след вчерашното му присъединяване в мача Локомотив(Септември) - Тракия(Пазарджик) от 30-тия кръг на аматьорската Четвърта лига( " А " РФГ-Пазарджик). Скандалната среща на стадион " Локомотив " приключва с 4 червени(по два за двата тима) и 12 жълти картона. Куриозното в тази ситуация е, че картоните стартират да " валят " в последните 25 минути на дуела при резултат 2:0 за Локо и на процедура решен мач.

Срещата е приключила 3:0 за септемврийци, а 44-годишният пазарджиклия Йордан Линков, който пази вратата на отбора от село Мирянци е бил нокаутиран от почитатели на домакините на излизане от стадиона. Според домакините отговорен за случая бил Линков, който направил провокация. Точно на противоположното мнение е пострадалият.

" Случката има предистория. След последния сигнал, на отиване към съблекалните просто споделих на домакините, че нямаше потребност от изнервянето на ситуацията в последната третина от дуела. Ясно беше кой ще бие, само че на терена станаха страхотни простотии. Номер 5 от Локо обаче ми се изрепчи и отхвърли да ми подаде ръка. Отговорих му напълно отзивчиво, че не ми е на мачовете и се прибрах. На излизане от съблекалните същия отвори прозореца на домакинската врата стартира да сипе обиди по мен. Даже някакво паве хвана в ръка и аз побързах да се изтегля към терена. В този миг бях обкръжен в тил от почитатели на домакините, най-малко 20 индивида бяха и усетиха удар от страни, който попадна в лицето ми. Паднах на земята и по-късно съм изгубил за прочут интервал от време схващане, защото не си спомнях нищо от идващите мигове ", показа пред " Марица " гледната си точка за случката Йордан Линков.

На мача имало частна защита от двама сотаджии, които дружно със съотборници на вратаря се намесили с цел да предотвратят по-тежки последствия.

По това време длъжностните лица били в съблекалнята, само че щом чули крясъци излезли на открито. Главният рефер на мача Иван Кобаков позвънил незабавно на 112, само че до момента в който полицията пристигнала пристрастеностите утихнали.

Йордан Линков е бил откаран към Спешния център на МБАЛ - Пазарджик, където скенерът открил комоцио.

" Лекарите желаеха да остана за 24 часово наблюдаване в болнична конюнктура, само че аз на мой риск подписах декларация за отвод и се прибрах у нас при фамилията си ", показа още някогашният вратар на Хебър, Спартак(Пл), Несебър, Вихрен, Черно море, Локо(Мездра) и Олимпиакос(Никозия).

Йордан Линков счита да си изкара на следващия ден здравно, само че не с цел да търси отмъщение по правосъден ред от побойника си.

В екипен проект ФК Локомотив го чака сериозна глоба - санкция и отнемане от домакинство, сигурно ще има и много персонални санкции в двата тима след разглеждане отчетите на длъжностните лица, предвидиха от Дисциплинарната комисия при Оценка за съвместимост на БФС - Пазарджик.

ВИДЕО ПРЕДОСТАВЕНО ОТ ФК ТРАКИЯ ВИЖТЕ ТУК:

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР