Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) започна извънредна проверка

...
Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) започна извънредна проверка
Коментари Харесай

КЕВР започна извънредна проверка на Топлофикация Перник

Комисията за енергийно и водно контролиране (КЕВР) стартира изключителна инспекция на " Топлофикация Перник ". Причината са постъпили сигнали за мощно влошено качество на топлоснабдяването през настоящия отоплителен интервал, оповестяват от bTV.Постъпили са тъжби на клиенти на сдружението и сигнали на регионалния шеф на Перник и омбудсмана, в които се осведоми за зачестили проблеми с топлоподаването към клиентите.

КЕВР ще откри всички обстоятелства и условия, които са в обсега на регулаторните ѝ пълномощия. Ще бъде открито дали са налице нарушавания на издадените от КЕВР лицензии на " Топлофикация Перник " за произвеждане на топлинна и електрическа сила и за транспорт на топлинна сила на територията на Перник.

Изискана е документи и към този момент се прави разбор на в началото получени от сдружението данни и информация за нарушено качество на топлоподаването.

След привършване на изключителната инспекция КЕВР ще изготви отчет за резултатите и ще предприеме съответните дейности за гарантиране качеството на топлоснабдяването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР