Комисията се сформира през тази седмица. Трябва да приемем правилата,

...
Комисията се сформира през тази седмица. Трябва да приемем правилата,
Коментари Харесай

Красимир Ципов: Призовавам българските граждани да не бързат да си подменят личните документи

Комисията се образува през тази седмица. Трябва да приемем разпоредбите, с които ще се работи. Притеснително е, тъй като България не е ставала до момента обект на подобен киберудар. Има повдигнати обвинявания, институциите си правят работата. Призовавам българските жители да не бързат да си подменят персоналните документи, тъй като органите би трябвало да се произнесат, сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов”, депутатът от ГЕРБ, Красимир Ципов във връзка приключването на данни от Национална агенция за приходите.

Нека забележим какво ще каже комисията за персоналните данни. Трябва да кажат до какъв брой лица са достъпени непозволено техните персонални данни. Иска ми се да нямам доверие на версиите за политически сюжет. Все отново органите по следствието би трябвало да проверяват всяка една допустима версия, само че всичко е в интервал на доказване, сподели още той.

В последна сметка има настоящо законодателство и да се упражнява изказване, че има напън при избора на един от тримата огромни е неразбираемо за мен. Целта на тези промени през 2015 година бяха, с цел да могат прокурорите да оферират прокурори, а съдиите- съдии. Процедурата би трябвало да върви напред и да се стигне до съответния избор. Разговори за втора номинация не са водени. Правосъдния министър даде ясна поръчка, че може би няма да даде номинация, тъкмо с цел да не се мисли, че посредством такава може да се опита да въздейства,заяви Ципов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР