Комикът Лий Франсис, която е най-известна с алтер егото си

...
Комикът Лий Франсис, която е най-известна с алтер егото си
Коментари Харесай

Рестартирането на Bo` Selecta от Лий Франсис беше преустановено, след като засне първия епизод

Комикът Лий Франсис, която е най-известна с алтер егото си Кийт Лемън, призна, че рестартирането на неговия комедиен скеч шоу Bo’ Selecta! е прекратен - след снимането на първия сериал.

Лий сподели, че комедията не е получила зелена светлина и в този момент е отсрочил проектите си да я върне, даже с ребрандиране, към 13 години по-късно за първи път беше свален от ефир от Channel 4.

Комикът описа за удара, когато говореше за соловата си театрална обиколка, като обсъждаше бъдещата си кариера. Шоуто на Лий Celebrity Juice също беше прекратено предходната година, след кратковременно завръщане с Лора Уитмор и Емили Атак като панелисти, заместващи Фиърн Котън и Холи Уилоуби.

Той сподели на почитателите в Instagram, че стопира редица минали герои и излъчвания от кариерата му. Говорейки с почитатели в Instagram, комиксът призна, че персонажът на Кийт Лемън е „ разстроил “ хората.

„ Кийт Лемън е, добре, в никакъв случай няма да убия герои... Не го върша в миналото да убивате герои. Освен в случай че това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР