Комикът и блогърът Мати Чимбор показа разликата между ефекта, който

...
Комикът и блогърът Мати Чимбор показа разликата между ефекта, който
Коментари Харесай

Каква е разликата в ефекта от чая и кафето сутрин

Комикът и блогърът Мати Чимбор сподели разликата сред резултата, който чайът и кафето оказват върху човешкото тяло заран. Той разгласява видео, което се подиграва на стандартите за напитките в TikTok .

В началото на видеото той разиграва сцената на това по какъв начин се усеща човек, откакто пие чай малко след пробуждане. Напитката е показана като персонаж, който безшумно влиза в стаята при спящия воин и танцува под спокойна музика.

След това Чамбор показва по какъв начин се усещат пиячите на кафе в същата обстановка. Персонажът под формата на напитка влиза без да почука и разсънва спящия с писъци в съпровода на хард рок. Комикът обърна внимание и на страничния резултат: напитката ободрява, след което още веднъж ви кара да се чувствате сънливи.

В мненията доста фенове на кафе признаха, че са се разпознали и са помислили да се откажат от нормалната си утринна напитка. „ Кафето те влачи по пода на банята “, е шегата на един от потребителите. „ Вероятно би трябвало да дам късмет на чая. Изглежда много прелестно “, добави различен консуматор.

По-рано лекарят и ефирен водещ Александър Мясников разсея популярния мит за заплахата от кафето за хора със сърдечни болести. Според него кафето не е неприятно за сърцето. Лекарят също по този начин означи, че дневният банкет на кафе е две до три чаши дневно. В този случай хората, страдащи от чернодробни проблеми, могат да пият до четири чаши дневно, написа Лента ру.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР