Коментар в ефира на Честно казано с Люба Кулезич“Подложен съм

...
Коментар в ефира на Честно казано с Люба Кулезич“Подложен съм
Коментари Харесай

Радостин Василев: Виновният за това, че „Арена София“ няма спонсор, се казва Пламен Манолов

Коментар в ефира на „ Честно казано с Люба Кулезич “

Подложен съм на лъжлива агитация от близки до президента и министъра на спорта. Това сподели някогашният състезателен министър Радостин Василев в ефира на „ Честно казано с Люба Кулезич “.

„ Виновният за това, че „ Арена София “ няма спонсор се споделя Пламен Манолов, който е предходният шеф на Национална спортна база. Сегашният шеф Русинов, който е съставил множеството контракти по проблема и тогава е бил юрист. Когато аз встъпих в служба на 13 декември, малко по-късно, през февруари, получихме съобщение от „ Армеец “, че си приключват спонсорството едностранно. На 25 март 2020г., откакто стартира епидемиологичната конюнктура, „ Армеец “ моли Националната спортна база да предоговорят изискванията за спонсорство, защото се обрисува залата да е дълго време затворена и да не се употребява и от спортното министерство се споделя, че няма да се предоговори изискването и желае да се дава над 1 млн. лв. “, сподели още Василев.

„ Симбиозата на президента с ГЕРБ е толкоз явна в това служебно държавно управление, че няма жител, който да не я види. Вижда се от ТОЛ системата, до БАБХ, до енергетиката. Радев е поставил вдигнатия си пестник някъде другаде и изрично не е против мафията “, разяснява още той.

По думите му няма нищо общо с държанието му при първия си мандат на „ Дондуков 2 “.

„ Той е немалка причина за това, което се случи на изборите. Изборите са по-скоро за анулиране, тъй като са погрешно избрани мандатите “, сподели още някогашният министър на спорта.

„ Весела Лечева е състезател на задкулисието в спорта, още от преди с мъжа си “, разяснява той.

Гледайте цялото изявление на Радостин Василев тук: 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР