Коментар на , журналист, писател, пиар експерт, председател на СЕМ. Гледам

...
Коментар на , журналист, писател, пиар експерт, председател на СЕМ.
Гледам
Коментари Харесай

Соня Момчилова: Добрите нрави станаха нещо друго

Коментар на, публицист, публицист, пиар специалист, ръководител на Съвет за електронни медии.

" Гледам от през вчерашния ден репортажите за тримата инфлуенсъри и момчето с проблем, и се запитвам: къде е казусът?

Убедена съм, че Емили с тротинетката, която беше провъзгласена, дружно със полово амбивалетния си сателит в живота за една от личностите на 2021г. от БХК и малко по-късно изгря, като лице на партия-приятел на ЛГБТ хората е чудесна рецепта за съвременен политик.



Гледах я - окото и не мигна, когато се разгласи за подведена и принудена, в случай че и ясно да се вижда от фрагментите, по какъв начин по Станиславски упражнява ролята на стопанин на домакински любим.

После по какъв начин преметна публицистите, че полицията я търси, с цел да й връчи документи за тротинетката...

Е, кажете, не е ли това модерния логаритъм за извайване на политик? Нов, градски, напредничав вид политик?

Взимаш индивид с явни когнитивни дефицити, превръщаш го в воин и модел за триумф и подражателство, покровителстваш го, до момента в който укрепне и придобие самочувствие на безсърдечен стопанин, и го изстрелваш в Народното събрание, да се бори за правата на себеподобните!

И още нещо тревожи аналоговия ми мозък: в случай че не беше жив човек, а куче или даже игуана въпросният измъчван персонаж в сензационния клип, дали сродните на Емили души щяха да останат по този начин безучастни?

Давай, Емили! За теб рестриктивните мерки не важат! Ти си дръзновението на Идиокрацията, която е нашето неизбежно на следващия ден.

Овертроновият прозорец ще се изметне от пантите, добре, че медиите с ангажимента по какъв начин съблюдават журналистическата нравственос ни демонстрират цензурирани фрагменти.

Само Съвет за електронни медии, базирайки се на вехтия член за " положителните нрави " и борбата за възцаряването им, какво да прави, като положителните нрави станаха нещо друго, друго от клишетата с които Емили, Куката и Чеченеца водят война? А и БХК не се колебае да желае оставки, почувства ли се някой със или без тротинетка стеснен в правата си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР