Комбинацията от куркума и мед представлява мощен естествен антибиотик. Към

...
Комбинацията от куркума и мед представлява мощен естествен антибиотик. Към
Коментари Харесай

Комбинацията от мед и куркума лекува респираторни инфекции

Комбинацията от куркума и мед съставлява мощен натурален антибиотик. Към тази основа могат да се прибавят други лечебни съставки, с цел да се форсира и да се увеличи нейната успеваемост.

За разлика от синтетичните антибиотици, комбинацията от куркума и мед не поврежда чревната флора. Напротив, способства за по-доброто действие на червата и усъвършенства чревната флора.

Стимулира имунната система, защищава организма от разнообразни болести и оказва помощ за лекуване на респираторни инфекции. Този антибиотик е доста елементарен за подготвяне и има страховит усет.

Необходими съставки:
1 супена лъжица куркума
100 г мед

Приготвяне:
Разбъркайте добре съставките. За по-бързо асимилиране на куркумата можете да добавите малко кокосово масло или зехтин и щипка черен пипер.

Тази примес се употребява за попречване на настинки, само че и за облекчение и лекуване на признаците. Сместа може да се добави към мляко или чай.

Вижте още: Поливане на растенията с домашно направено устройство

Употреба: В случай, че към този момент сте настинали, златният мед се употребява, както следва: първия ден по половин чаена лъжичка на всеки час; вторият ден по половин чаена лъжичка на всеки два часа: третият ден по половин чаена лъжичка три до четири пъти дневно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР