Комбинация от нови експерти и добре познати стари лица от

...
Коментари Харесай

Кой кой е в предложеното от Слави Трифонов правителство

Комбинация от нови специалисти и добре познати остарели лица от кабинети на Национална движение „Симеон Втори" и Движение за права и свободи. Това предложи Слави Трифонов за състав на държавното управление, което партията му ИТН ще внесе за гласоподаване в Народното събрание, когато получи мандата за това.

Този път тактиката на водача на " ИТН " беше друга - вместо безмълвие, пъкъл хок деяние. Подготвеният и показан още преди крайните резултати от вота кабинет слага политическите играчи в радикално друга обстановка.

Предложения за министри (личностите) към този момент провокираха полемики в общественото пространство поради връзките си разнообразни партии в предишното. Но съгласно Слави Трифонов не самите лица са най-важното в тази ситуация. Значение имат дилемите, които ще извършват министрите. И тук обаче към този момент липсва повече изясненост - беше изброен лист с съответни цели, само че множеството от тях несъмнено не са най-важните за България като страна. Дали ще има договаряния с други партии по дилемите пред кабинета, следва да забележим.
Предложения за държавно управление:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР