Командващият британските въоръжени сили Тони Радакин предупреди, че активността на

...
Командващият британските въоръжени сили Тони Радакин предупреди, че активността на
Коментари Харесай

Британски адмирал съзря нова заплаха - руски подводници застрашавали подводните кабели

Командващият английските въоръжени сили Тони Радакин предизвести, че интензивността на съветските заплашва подводните кабели, които са извънредно значими за международната информационна система.

Адмирал Радакин съобщи, че подводните кабели, които придвижват интернетни данни, са същинската международна осведомителна система и че всеки опит те да бъдат развалени може да се счита за акт на война, осведоми БНР.

В първото си изявление като главнокомандващ, оповестено във вестник “Таймс “, някогашният командващ английския флот показва, че се следи феноменално увеличение на броя на съветските и тяхната подводна активност за последните 20 години.
свързани новини9025на 08.10.202110772на 21.07.2016
Според него това означавало, че Москва може да изложи на риск и евентуално да употребява тази международна осведомителна система.

Изявлението на адмирала последва изнесени данни, че при конфликта през декември 2020 година сред английския боен транспортен съд “Northumberland “ и съветска подводница руснаците са се опитвали да сформират карта на подводните кабели.

В изявлението Радакин показва още, че е належащо Обединеното кралство да създаде хиперзвукови ракети, с цел да бъде в крайник с конкуренцията във военно отношение.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР