Командващият британските въоръжени сили адмирал Тони Радакин предупреждава за възможностите

...
Командващият британските въоръжени сили адмирал Тони Радакин предупреждава за възможностите
Коментари Харесай

Военен номер 1 на Великобритания: Русия ще получи отговора на НАТО, ако посегне на кабелите и Космоса - Свят

Командващият английските въоръжени сили адмирал Тони Радакин предизвестява за опциите на Русия за осъществяване на диверсии на доста равнища. Може да нападна западни информационни системи, както в Космоса, по този начин и на дъното на океаните, споделя той в изявление, оповестено в съботния брой на „ Дейли Телеграф “.

„ Русия има благоприятни условия в Космоса. Видяхме образец за това в края на предходната година, когато тя смъкна обект в Космоса, оставяйки след себе си големи остатъци. Русия има нуклеарен капацитет, Русия има подводен потенциал, акцентира адмиралът.

Военен номер 1 на Англия се въздържа да упрекна Русия за причиняването на детонацията на Северен поток, до момента в който следствието към момента продължава, само че предизвести, че Русия има капацитета да аргументи разстройства в други области също така, което прави в Украйна, какво прави с силата и това, което прави прави в дипломатическите или осведомителните борби.

Макар унищожаването на спътници, както и увреждането на тръбопроводи, да не включва директни жертви, нито е офанзива на територията на друга страна, Радакин твърди, че в случай че Русия реши да нападна сериозна национална инфраструктура, дали ще са подводни кабели, по които минава над 95 % от международната информация, или в галактическото пространство, то това би провокирало съдбоносен отговор от страните-членки на НАТО.

Командващият армията на Обединеното кралство акцентира също, че макар многото закани от Русия, британците „ би трябвало да са сигурни, че животът ни ще бъде в сигурност, стопанската система ни ще бъде предпазена “.

Трябва да демонстрираме увереност. Понякога може да си имаме работа с известни краткотрайни опити за напън, само че имаме намерение да преодолеем натиска, който Русия се пробва да наложи върху живота ни, съобщи той.

Командващият английските въоръжени сили изрази мнение, че макар цялата реторика на президента Владимир Путин, " Русия не желае нуклеарна война ". - Русия не желае война с НАТО. Русия не желае да провокира още по-голяма интернационална, в сравнение с е в този момент, тъй като това основава още по-големи проблеми за Русия тук и в този момент, споделя адмиралът.

Държавите поправят своята енергийна политика, тъй че да купуват по-малко сила от Русия тази година и ще се стремят да се откажат от съветската сила през идващите години. Това е значимо, тъй като бойният фронт не е единствено на физическата територия на Украйна, изясни сър Тони Радакин.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР