Колумбийският защитник Браян Кордоба стана четвъртото ново попълнение на ЦСКА,

...
Колумбийският защитник Браян Кордоба стана четвъртото ново попълнение на ЦСКА,
Коментари Харесай

Браян Кордоба стана четвъртото ново попълнение на ЦСКА

Колумбийският бранител Браян Кордоба стана четвъртото ново попълнение на ЦСКА, оповестиха " алените " на клубния уебсайт.

Малко по-рано през днешния ден прехвърлянето беше разгласен в обществените мрежи и от към този момент някогашния клуб на футболиста Америка де Кали.

Очакванията са централният защитник да се причисли към лагера на ЦСКА в Австрия в идващите няколко дни и да стартира незабавно тренировки под управлението на старши треньора Саша Илич.

През предишния сезон Кордоба изигра общо 23 дуела с екипа на Америка де Кали във всички шампионати, а в по-ранен стадий от кариерата си е играл още за отборите на Атлетико Насионал, чийто младеж е, както и за Онсе Калдас. Трансферът му на стадион на " Българска войска " на процедура пък е първият случай, в който колумбиеца ще играе отвън родината си.



Централният бранител Браян Кордоба се причислява към Сейни Санянг, Матиас Фаетон и Майкъл Естрада, които станаха първите три нови попълнения в редиците на ЦСКА през този сезон. За " армейците " колумбийският защитник ще играе с екипа с №13 на гърба си.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР