Колумбийската звезда Хамес Родригес може сензационно да премине в Атлетико

...
Колумбийската звезда Хамес Родригес може сензационно да премине в Атлетико
Коментари Харесай

Изненада: Хамес иска в Атлетико, а не в Наполи

Колумбийската звезда Хамес Родригес може сензационно да премине в Атлетико Мадрид. Според " AS " халфът е на път да се отметне от обещанието си да подпише с Наполи и вместо това да укрепи състава на Диего Симеоне. Мадридското издание добавя, че към днешна дата договарянията с Наполи са прекратени.

Атлетико чака Барселона да преведе 120-те млн. евро за Антоан Гризман и по-късно незабавно ще задейства интервенцията по привличането на Хамес. За него Реал Мадрид желае 42 млн. плюс избрани бонуси. Тази сума няма да е проблем за " дюшекчиите ".

В Италия са на друго мнение и смятат Хамес за несъмнено ново попълнение на Наполи. Медиите на Ботуша показват, че единствената причина договорката още да не е финализирана е методът на заплащане. Реал избира да продаде колумбиеца, до момента в който Наполи упорства да го вземе чартърен, с алтернатива за закупуване.

През последните два сезона Хамес Родригес игра в Байерн (Мюнхен), само че баварците не се възползваха от опцията да го купят и той се върна в Реал.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР