Колумбийската дирекция за борба с трафика на наркотици в сътрудничество

...
Колумбийската дирекция за борба с трафика на наркотици в сътрудничество
Коментари Харесай

Заловиха тон кокаин в Колумбия, трябвало е да отпътува за България

Колумбийската дирекция за битка с трафика на опиати в съдействие с прокуратурата на Колумбия е разкрила при рутинна инспекция в пристанището Буенавентура, в колумбийския департамент Вале дел Каука, един звук кокаин в резервоар, който е трябвало да отпътува оттова за България. Това оповестява италианското издание на основаната в Лугано телевизия Ти Ви Свицера. Медията се базира на основаното в Богота Радио Каракол, което оповестява новината на 6 януари.

Дрогата е била укрита измежду товар от кожи и кожени произведения в резервоар, който е трябало да бъде изпратен в България, показва колумбийското радио. Контейнерът е потеглил от Гуаякил в Еквадор. Дрогата е била надушена от особено подготвено полицейско куче при инспекцията на контейнера, дошъл в колумбийското пристанище.

Според първите резултати от следствието опиатът е трябвало да бъде получен от европейски наркокартел, наименуван Балкани. После трябвало да бъде публикуван в Италия, Германия и Франция, където е щял да бъде продаден за сумата към 75 милиона долари.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР