КОЛУМБИЯ, Южна Каролина — Съдия в понеделник отказа на осъдения

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина — Съдия в понеделник отказа на осъдения
Коментари Харесай

Съдия отказва на Алекс Мърдоу нов процес за убийство въз основа на твърдения за манипулиране на съдебните заседатели от чиновник

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина — Съдия в понеделник отхвърли на наказания палач Алекс Мърдоу нов развой след еднодневно чуване по доказателствата, концентрирано върху обвиняванията че правосъден служител се е намесил в правосъдните заседатели и е опорочил присъдата.

Съдия Жан Тоал взе решението, откакто изслуша показанията на всичките 12 правосъдни заседатели в процеса на Мърдоу и секретарката на съда в окръг Колетън Ребека Хил.

Тоал сподели, че Мърдо би трябвало да потвърди, че чиновникът е направил неудобен коментар и че това е повлияло на журито. Тя откри, че Хил „ не е изцяло благонадежден като очевидец “ и е бил притеглен „ от сирената на звезда “, само че че правосъдните заседатели не са били уверени от нейните дейности.

„ Аз просто не вярвайте, че нашият Върховен съд на Южна Каролина изисква нов развой в доста дълъг развой въз основа на някои мимолетни и глупави мнения от правосъден чиновник, търсещ гласност “, сподели Тоал.

В показанията си Х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР